Boligforbedringer Som Bygger Mest Egenkapital

Du kan virkelig bli fortrolig med huset ditt når du går i gang med DIY-oppussingsprosjekter. Vær sikker på at du er klar over hva du må gjøre, og at du gjør det riktig. Dette vil la deg føle deg fornøyd med resultatene, og følgende råd kan hjelpe.

Nye møbler er ofte svært dyre. Du trenger ikke kjøpe helt nye møbler for å ha nye møbler. For å fornye plassen din, sjekk ut bruktbutikker, garasjesalg og forsendelsesbutikker. Det kan være mange kule brukte ting du finner, som nye møbler. Selv om visse forbedringer innebærer mye arbeid, kan de virkelig forbedre hjemmet ditt i det lange løp.

Å kaste ut en gammel sofa kan være veldig fristende når den ikke lenger ser ny og ren ut. Men med den samme innsatsen det tar å kaste den ut, kan du kjøpe noen fine slipcovers og kaste den på sofaen din. Slipcovers finnes i et utall av design og kan piffe opp en gammel sofa veldig enkelt.

Bruk teppeprøver for å teppe et helt rom! Butikker kaster ofte prøvene sine. Skjær hver prøve opp i mindre biter og fest eller lim dem på plass for gratis gulvbelegg. Klipp dem i identiske stykker for en fliseffekt eller skjær dem i uregelmessige geometriske former for et abstrakt utseende.

Lapper hullene i veggene med tannkrem! Ja, dette er definitivt en midlertidig dekning, men det fungerer for å skjule et stygt hull til du kan komme opp med materialene for en mer permanent løsning. Bruk hvit tannkrem og sparkel den ned i hullet med en smørkniv.

Stearinlys kan være vanskelig å fjerne fra duker og andre overflater. En enkel løsning kan være å ta et stykke vokspapir, legge det over voksflekken og stryke over det med strykejernet på høyeste innstilling. Strykejernet vil smelte voksen, slik at den fester seg til vokspapiret ditt.

Hvis du har tregulv og kjæledyr, vet du at det er nesten uunngåelig at en vannlatingsulykke vil eller allerede har funnet sted. Det er en enkel løsning for å redde tregulvet ditt. Finn flekken på gulvet og ta en flaske med hydrogenperoksid. Sitt ved siden av flekken og begynn å helle peroksid på flekken sakte. Pass på å utvise forsiktighet, fordi for mye peroksid kan skade gulvene dine og ha en negativ effekt. Hvis det brukes i riktige doser, vil peroksidet gjøre flekken lysere.

Hvis du har behov for plass på badet ditt, vet du at de to tingene som tar det opp vanligvis er badekaret og vasken. Velg å installere en pidestallvask på et lite bad i stedet for en med skap på bunnen. Det gir ikke bare badet ditt et dyrt utseende, men frigjør også mye nødvendig plass.

Enhver type boligforbedringsprosjekt kan bli en stor hodepine, hvis det ikke gjøres på riktig måte, men hvis det gjøres på riktig måte, kan det gi verdi til huset ditt. Forhåpentligvis har du fått mange råd som hjelper deg på veien til vellykkede hjemmeprosjekter.

Oppussingsideer